Belgia

EUROOPPA » BELGIA

Keväällä 2017 pakkasimme laukut ja koirat autoon ja suuntasimme ensin lautalla Saksaan ja sieltä lopulta Belgiaan olemme päätyneet, koska Jenni on päättänyt lähteä paikalliselle hevosklinikalle hakemaan hieman oppia ja inspiraatiota suuren maailman kuvioista. Minun on puolestaan tarkoitus tehdä sitten viikon verran etätöitä, joten läppäri on pakattu mukaan.

24-4-begijnhof-banneri

Päiväkävelyllä Turnhoutin Begijnhofissa

Kello on neljä sunnuntai-iltapäivänä, kun pysähdymme Belgian pohjoisosista löytyvässä Turnhoutin kaupungissa katsastaaksemme Unescon maailmanperintöluetteloonkin kuuluvan Begijnhofin.

Lue lisää »

27-4-belgia sint pieters leeuw banneri

Etätöitä ja koirien kanssa hengailua Sint-Pieters-Leeuwissa

Maanantaiaamu valkenee belgialaisessa Sint-Pieters-Leeuwin pikkukaupungissa noin 10 kilometrin päässä Brysselin keskustasta. Keitän teetä Airbnb-asuntomme keittiössä ennen kuin lähden ulkoiluttamaan koirat.

Lue lisää »

26-4-brysseli banneri

Sarjakuvaseiniä ja pissaavia patsaita Brysselissä

Ulkoilutettuani koirat Sint-Pieters-Leeuwissa sijaitsevan Airbnb-asuntomme lähiympäristössä päätän lähteä tutustumaan Brysseliin.

Lue lisää »

25-4-waterloo banneri

Waterloo ja Forêt de Soignes

Viikko Belgiassa on vierähtänyt nopeasti ja viimeisenä päivänä kulutan aikaa reippailemalla koirien kanssa mm. Forêt de Soignes -metsässä.

Lue lisää »