Espanja

EUROOPPA » ESPANJA

Espanjaan tie on vienyt useammankin kerran. Yksi joulu on tullut vietettyä Teneriffalla ja kesäinen viikko kaveriporukalla entisen työnantajan huvilalla Torreviejassa.

Ensikosketus Barcelonaan oli puolestaan vuoden 2004 Interrail-reissu, joskin tuolloin kahden kaverin kanssa lähinnä harhailimme päättömästi paikasta toiseen. Dali-museo taiteilijan synnyinkaupunki Figueresissa tuli tuolloin sentään katsastettua.

Primavera Sound -festivaalille osallistuin toista kertaa kesällä 2017, kun lensimme Jennin kanssa lyhyen Marokon reissun jälkeen Barcelonaan. Ja tällä kertaa ehdin myös ensimmäistä kertaa syventyä hieman tarkemmin mm. Antonio Gaudín aikaansaannoksiin.

1-6 barcelona banneri

Barcelona ja Primavera Sound 2017, päivä 1

Torstaiaamupäivä on jo pitkällä kun heräämme ja lähdemme kaupungille ennen kuin on aika suunnata Primavera Sound -festivaalille.

Lue lisää »

2-6 barcelona primavera banneri

Barcelona ja Primavera Sound 2017, päivä 2

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta kun lähdemme kaupungille kuluttamaan aikaa ennen toista festaripäivää.

Lue lisää »

3-6 barcelona tibitabo banneri

Gaudí, Tibidabo ja Primavera Sound 2017, päivä 3

Lauantaipäivän ratoksi olemme suunnitelleet katsastavamme Gaudín luomuksia ja ajavamme Tibidabon sinisellä museoraitiovaunulla.

Lue lisää »

4-6-barcelona park guell banneri

Güellin puiston kautta kotimatkalle

Takana on kolme päivää Primavera Sound -festivaaleilla ja edessä kotimatka. Ennen iltapäivän lentoa aiomme kuitenkin vielä käydä Güellin puistossa, jonne emme torstaina ilman ennakkolippua päässeet.

Lue lisää »