Tietoa

Tässä vaiheessa lienee paikallaan esittäytyä. Minä olen siis Vesa, Pohjanmaan lakeuksilta Helsinkiin päätynyt reilu kolmekymppinen (lue: vajaa nelikymppinen…) matkamies. Pysyvää majapaikkaani pidän Kannelmäessä avovaimoni Jennin sekä kahden koiramme ja kahden kissamme kanssa.

Ajatus Ihan kartalla -matkablogista syntyi puolittain vahingossa, kun päätin siirtää valokuvia ja matkoilla raapustamiani päiväkirjamerkintöjä jonnekin parempaan talteen. Uusia reissuja on jatkuvasti suunnitteilla ja paljon on toki vielä vanhaakin materiaalia odottamassa työstämistä.

Mitään sen suurempaa matkailufilosofiaa minulla tuskin on julistettavaksi. Maailmaa kun on yksinkertaisesti hyvä nähdä mahdollisimman monelta kantilta. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää näiden päiväkirjamerkintöjeni kautta inspiraation pakata laukkunsa ja lähteä tutkimaan maailmaa, lähelle tai kauas.

Palautetta, kysyttävää, vinkkejä?

Mikäli löysit jotain huomautettavaa tai haluat kenties vinkata käymisen arvoisista uusista paikoista, jätä viesti oheisella lomakkeella tai meilaa: ihankartalla@gmail.com