Floridan aurinkoa ja NHL-kiekkoa

POHJOIS-AMERIKKA » USA » Floridan aurinkoa ja NHL-kiekkoa

Perjantaipäivä osoittautuu reissun tähän mennessä lämpimimmäksi, joten heti herättyämme siirrämme takapihan kalusteet aurinkoon ja nautimme aamiaisen Floridan kuumuudesta nauttien kuten mitkäkin eläkeläiset. Samassa huomaan, että Eläkeläisten humppa ei ole vielä ehtinyt tällä mantereella raikaamaan, joten haen matkakaiuttimen laukusta ja korjaan asian. Asetelman kruunaa naapurista kantautuva vastaleikatun nurmikon tuoksu. Lueskelen Roberto Bolanon massiivista 2666-teosta ja mietin, että joko sitä tässä voisi ottaa oluen perjantain kunniaksi.

sunrise-allas2.jpg
Lämpötila on noussut jo sille tasolle, että villasukkia ei tarvita.

Päädyn ottamaan neljä, ennen kuin aurinko alkaa kadota pilvimassan taakse ja meidän on muutenkin aika lähteä kohti BB&T -areenaa, sillä jos sitä asutaan NHL-seuran kotikaupungissa, niin kyllähän tuota nyt on ainakin yksi matsi käytävä katsomassa. Florida Panthersin vieraaksi on tänään tulossa St. Louis Blues ja harmikseni luin jo eilen illalla uutisen Barkovin loukkaantumisesta, joten häntä ei siis kentällä tulla näkemään. Jaromir Jagrin sen sijaan pitäisi pelikunnossa olla.

sunrise-kissa.jpg
Lämpö näyttää kelpaavan myös naapurin kissalle, joka käy meitä tervehtimässä.

Ennen peliä käymme vielä syömässä Sawgrass Mills -kompleksista löytämässämme Cheesecake Factory -nimisessä ravintolassa, josta tosiaan saa myös muutakin kuin juustokakkuja. Pohdimme hetken jättääkö auto ostoskeskuksen parkkipaikalle ja kävellä areenalle, sillä matkaa ei tosiaan ole muutamaa sataa metriä enempää, välissä on vain yksi isompi valtatie. Päädymme kuitenkin ajamaan perille ja toteamaan, että virheliikehän tuo oli, sillä pysäköinti areenan pihassa maksaa hulppeat 20 dollaria.

sunrise-florida-panthers.jpg
Siitä se lähtee.

Ja eipä tuolla halpaa ole muutenkaan, sillä kahdesta juomastani oluesta ensimmäinen maksaa 9 ja toinen peräti 14 dollaria. Kaiken lisäksi piippuhyllyn istumapaikkamme ovat Jennille liian korkealla ja hän siirtyy pelin ajaksi ravintelin puolelle. Ja toki kotijoukkue lopulta myös häviää 3–5, mutta onhan tuo kokemuksena käymisen arvoinen, vaikka halli ei täynnä olekaan. Erityismainonta siitä, että kaikenlainen tarjoilu pelaa myös suoraan katsomoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s